❤️ KÖZÖSSÉG-KULTÚRA-ALKOTÁS ❤️

Ezen 3 szó kiválóan magában foglalja az együtt töltött hetünket.
3 különböző ország társulata (Kölcsey Ferenc Főgimnázium, Szatmárnémeti, DigiQ Pozsony és a KÓD Teátrum Budapestről) egy közös küldetés gyanánt egy fantasztikus program keretein belül egy teljes héten keresztül dolgozott együtt. 🇪🇺

Elsőre ez koránt sem hangozhat egyszerű küldetésnek, DE nyelvi, korbeli, kultúra adta határokat nem ismerve tudott együtt működni több mint 50 csodálatos ember!

A STAGE erasmus+ projekt több mint 1 éves időtartama során ilyen méretű találkozót sajnos nem sikerült kivitelezni, de eme augusztusi hét elfeledtet minden COVID adta szomorúságot/korlátozottságot (amiről a pályázatunk is szólt)! 😷

Közös tréningek, alkotóműhelyek, mentorképzés és mentor programok, énekes-táncos feladatok, előadások, kultúrestek, kirándulás és persze felhőtlen jókedv jellemezte mozgalmas hetünket! 
 
Reméljük megismétlésre kerül még sok hasonló izgalmas esemény!

Hálás köszönetünk minden szervezőnek és pályázati koordinátornak (Giving Hungary Kulturális és Adománygyűjtő-szervező Alapítvány, Abacusan Stúdió), segítőnek a szervezetkből, résztvevőnek és persze nem utolsó sorban a tábornak helyet adó Regatta Szabadidő Központnak!

A pályázatnak része volt a 3 társulat közös tábora és a mentorprogram résztvevőinek képzése, így lehettünk együtt 2022. augusztus 1. és 2022. augusztus 8 között.