❀ KÖZÖSSÉG-KULTÚRA-ALKOTÁS ❀

Ezen 3 szĂł kivĂĄlĂłan magĂĄban foglalja az egyĂŒtt töltött hetĂŒnket.
3 kĂŒlönbözƑ orszĂĄg tĂĄrsulata (Kölcsey Ferenc FƑgimnĂĄzium, SzatmĂĄrnĂ©meti, DigiQ Pozsony Ă©s a KÓD TeĂĄtrum BudapestrƑl) egy közös kĂŒldetĂ©s gyanĂĄnt egy fantasztikus program keretein belĂŒl egy teljes hĂ©ten keresztĂŒl dolgozott egyĂŒtt. đŸ‡ȘđŸ‡ș

ElsƑre ez korĂĄnt sem hangozhat egyszerƱ kĂŒldetĂ©snek, DE nyelvi, korbeli, kultĂșra adta hatĂĄrokat nem ismerve tudott egyĂŒtt mƱködni több mint 50 csodĂĄlatos ember!

A STAGE erasmus+ projekt több mint 1 Ă©ves idƑtartama sorĂĄn ilyen mĂ©retƱ talĂĄlkozĂłt sajnos nem sikerĂŒlt kivitelezni, de eme augusztusi hĂ©t elfeledtet minden COVID adta szomorĂșsĂĄgot/korlĂĄtozottsĂĄgot (amirƑl a pĂĄlyĂĄzatunk is szĂłlt)! đŸ˜·

Közös trĂ©ningek, alkotĂłmƱhelyek, mentorkĂ©pzĂ©s Ă©s mentor programok, Ă©nekes-tĂĄncos feladatok, elƑadĂĄsok, kultĂșrestek, kirĂĄndulĂĄs Ă©s persze felhƑtlen jĂłkedv jellemezte mozgalmas hetĂŒnket! 
 
RemĂ©ljĂŒk megismĂ©tlĂ©sre kerĂŒl mĂ©g sok hasonlĂł izgalmas esemĂ©ny!

HĂĄlĂĄs köszönetĂŒnk minden szervezƑnek Ă©s pĂĄlyĂĄzati koordinĂĄtornak (Giving Hungary KulturĂĄlis Ă©s AdomĂĄnygyƱjtƑ-szervezƑ AlapĂ­tvĂĄny, Abacusan StĂșdiĂł), segĂ­tƑnek a szervezetkbƑl, rĂ©sztvevƑnek Ă©s persze nem utolsĂł sorban a tĂĄbornak helyet adĂł Regatta SzabadidƑ Központnak!

A pĂĄlyĂĄzatnak rĂ©sze volt a 3 tĂĄrsulat közös tĂĄbora Ă©s a mentorprogram rĂ©sztvevƑinek kĂ©pzĂ©se, Ă­gy lehettĂŒnk egyĂŒtt 2022. augusztus 1. Ă©s 2022. augusztus 8 között.